Serviceaftale

Lad os hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside, så du ikke skal bekymre dig om updates, sikkerhed og back-up

WebNext.dk serviceaftale

Når du indgår en service aftale med os, slipper du for bekymringer med din hjemmeside. Vi klarer Backup, opdateringer, vedligeholdelse og sikkerhed.

Samtidigt står vi klar til at svare på spørgsmål og komme med gode råd, hvis du skulle være i tvivl om noget, eller har fået en spændende ide til din hjemmeside.

Skulle uheldet være ude, og der opstår problemer med din hjemmeside, sørger vi for at få løst problemet, så din side kan komme op og køre igen så hurtigt som muligt.

Denne service aftale er ikke begrænset kun til kunder vi har lavet en hjemmeside til. Har du en allerede eksisterende WordPress hjemmeside, som du ikke får vedligeholdt, og som du ikke får maksimal værdi ud af, fordi du ikke har tiden til at passe den. Så kontakt os, og så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde hjemmesiden, så du kan fokusere på det du er bedst til.

Vi har ikke en fast pris på denne service, da det er forskelligt fra kunde til kunde, hvad de ønsker hjælp med. Så kontakt os, og så tager vi en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Det får du ud af en serviceaftale

Backup

Vi sørger for løbende at tage backup af din hjemmeside, så hjemmesiden hurtigt kan genskabes, hvis der imod forventning, skulle opstå problemer. Vi har backups der går 1 måned tilbage.

Opdateringer

WordPress platformen er den mest udbredte og brugte i verdenen. Der kommer derfor konstant opdateringer til både WordPress platformen og alle plugins der bliver brugt. Vi sørger for at holde disse opdateret for dig, så du ikke skal tænke på det.

Vedligeholdelse

Vi overvåger hjemmesiden, og sørger for den er hurtig, og leverer gode resultater i hastigheds tests. Disse er vigtige for at rangere godt i Googles søgeresultater

Sikkerhed

Vi installerer sikkerheds plugins og sørger for at køre jævnlige skanninger af dit website, for at sikre hjemmesiden imod angreb, uønskede login forsøg mm.

Står til rådighed

Vi står til rådighed når du har spørgsmål eller gode ideer, som du godt lige kunne tænke dig at vende med os. Vi vil gå meget langt for at opfylde dine ønsker, men er samtidigt ikke bange for at sige vores mening, hvis vi mener en anden løsning ville være bedre for dig. Kort sagt rådgiver vi altid efter bedste evne.

Du får mere tid

Ved at lade os håndtere de tekniske ting med din hjemmeside, frigør du tid i din egen dag, til at fokusere på de områder, hvor du er eksperten. På den måde bruger du din tid der hvor du er bedst, og helst vil bruge den.