Ny hjemmeside

I dag kender de fleste virksomheder vigtigheden af at være repræsenteret online – Med et WordPress website får du en hjemmeside udviklet i det mest udbredte CMS system i verdenen

Med et WordPress website får du en brugervenlig og responsiv hjemmeside.

 

Du får altså et fleksibelt hjemmesidedesign, der er nemt at udvide og bygge videre på. WordPress’ mange muligheder gør, at du altid kan ændre, tilpasse eller udvide dit website. Det er nemt at administrere efterfølgende, og dermed sikrer du dig, at dit website fungerer på tværs af alle platforme.WordPress er bygget til SEO, og der findes ikke noget CMS system der er lettere at SEO optimere. Selv googles egne topchefer har anbefalet WordPress i forbindelse med SEO optimering.

Alle website løsninger vi leverer, indeholder håndplukkede funktioner, der får dit website til at fremstå skarpt og imødekommende.

Vi har fokus på følgende

SEO

SEO handler om hvor højt du rangerer i søgeresultater på f.eks Google.

Vi sørger for at din nye hjemmeside er bygget med SEO for øje. Det betyder vi overholder de tekniske retningslinjer Google har stillet op, så dine besøgende kan finde din nye hjemmeside.

Side design

En flot hjemmeside betyder meget. Men det er også vigtigt den er overskuelig og til at finde rundt på. Til sidst skal den være nem at vedligeholde, så den er opdateret og relevant for dine besøgende.

For at hjælpe med det benytter vi et page builder plugin, som gør det nemt for dig at vedligeholde og ændre indhold på din side, uden at skulle kende noget til kode.

Hastighed

En stor del af en god hjemmeside, er at den er hurtig, og dine besøgende ikke skal vente på indholdet i lang tid. Det er også en meget vigtig ting når det kommer til SEO.

Her spiller cache en stor rolle, og vi sørger for at cache er sat op på din nye side, så den leveres hurtigt og er optimeret.

Fleksibilitet

Ikke 2 hjemmesider er ens, og vi har alle forskellige ønsker og krav til en hjemmeside. Derfor er det vigtigt vi er fleksible med vores løsninger. Derfor kører vi ikke med faste skabeloner, eller låser dig fast i et design du ikke er glad for.

Vi tilpasser vores løsning til dine ønsker.

Sikkerhed

Det er vigtigt du er tryg ved din nye hjemmeside, og ikke er bange for at noget går galt. Derfor sørger vi for at der er installeret sikkerheds plugins, der sikrer dig imod skadelige angreb, der kan påvirke din side. Derudover sørger vi for at opsætte en backup løsning for dit site, så vi altid kan genskabe hjemmesiden hvis noget, imod forventning, skulle gå galt.

Kontaktmuligheder

En ting er at have en flot og velfungerende hjemmeside. Men det skal også være let for dine besøgende at komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål, vil købe noget, eller ønsker din hjælp.

Derfor sørger vi for at implementere gode kontaktmuligheder, enten i form af kontaktformularer, tydelige kontakt informationer, chat muligheder eller integration til dine sociale medier.

Du har fuldt ejerskab over din hjemmeside

Når du køber en løsning hos os, har du selv fuldt ejerskab over din hjemmeside.

Hvad betyder det så præcist? Vi tvinger dig ikke til at få din side hostet et bestemt sted. Du bestemmer selv hvilken hosting leverandør du ønsker at bruge.

Vi tvinger dig ikke til at underskrive en bindende aftale der løber flere år. Vi indgår meget gerne et samarbejde, men vi tror på, at vi kan levere en service der gør, at du har lyst til at opretholde et samarbejde med os, og derfor behøver vi ikke låse dig i en langvarig aftale. Vores aftaler kan opsiges med en måneds varsel, medmindre andet er aftalt.