Opdatering af hjemmeside

Hvis du allerede har en WordPress hjemmeside, som du ikke har fået opdateret og som trænger til en kærlig hånd, så står vi klar.

Lad WebNext hjælpe dig!

Vi står klar til at hjælpe med at opdatere og redesigne din nuværende wordpress hjemmeside.

 

Har du allerede en hjemmeside, som du ikke har fået holdt ved lige, og nu er opgaven vokset sig lidt for stor, til du kan overskue den? Så lad os hjælpe dig.

Vi står klar til at opdatere og evt. redesigne dit nuværende website, så du igen kan have en hjemmeside, der fungerer som den skal.

Vi hjælper også gerne hvis dit site er begyndt at blive langsomt, laver fejl, eller ikke kommer frem i Google søgninger.

Kort sagt, vi vil meget gerne hjælpe med at passe din hjemmeside, så du kan fokusere på vigtigere ting.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har fokus på følgende

SEO

SEO handler om hvor højt du rangerer i søgeresultater på f.eks Google.

Vi sørger for at din nye hjemmeside er bygget med SEO for øje. Det betyder vi overholder de tekniske retningslinjer Google har stillet op, så dine besøgende kan finde din nye hjemmeside.

Side design

En flot hjemmeside betyder meget. Men det er også vigtigt den er overskuelig og til at finde rundt på. Til sidst skal den være nem at vedligeholde, så den er opdateret og relevant for dine besøgende.

For at hjælpe med det benytter vi et page builder plugin, som gør det nemt for dig at vedligeholde og ændre indhold på din side, uden at skulle kende noget til kode.

Hastighed

En stor del af en god hjemmeside, er at den er hurtig, og dine besøgende ikke skal vente på indholdet i lang tid. Det er også en meget vigtig ting når det kommer til SEO.

Her spiller cache en stor rolle, og vi sørger for at cache er sat op på din nye side, så den leveres hurtigt og er optimeret.

Fleksibilitet

Ikke 2 hjemmesider er ens, og vi har alle forskellige ønsker og krav til en hjemmeside. Derfor er det vigtigt vi er fleksible med vores løsninger. Derfor kører vi ikke med faste skabeloner, eller låser dig fast i et design du ikke er glad for.

Vi tilpasser vores løsning til dine ønsker.

Sikkerhed

Det er vigtigt du er tryg ved din nye hjemmeside, og ikke er bange for at noget går galt. Derfor sørger vi for at der er installeret sikkerheds plugins, der sikrer dig imod skadelige angreb, der kan påvirke din side. Derudover sørger vi for at opsætte en backup løsning for dit site, så vi altid kan genskabe hjemmesiden hvis noget, imod forventning, skulle gå galt.

Kontaktmuligheder

En ting er at have en flot og velfungerende hjemmeside. Men det skal også være let for dine besøgende at komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål, vil købe noget, eller ønsker din hjælp.

Derfor sørger vi for at implementere gode kontaktmuligheder, enten i form af kontaktformularer, tydelige kontakt informationer, chat muligheder eller integration til dine sociale medier.