Firma profil

Vores formål er at producere velfungerede hjemmesider i tæt samarbejde med vores kunder.

Om WebNext.dk

 

WebNext.dk er et webbureau placeret i Aalborg med speciale i WordPress. Firmaet blev stiftet i 2018 af Nicolai Nedergaard, der i mere end 10 år har arbejdet med webdesign, webudviking, hjemmesider og IT.

Vores formål er at producere velfungerede hjemmesider i tæt samarbejde med vores kunder.

WordPress, det mest udbredte CMS system i verdenen

 

Vi arbejder med WordPress hjemmesider, da det er vores erfaring, at disse systemer giver den bedste performance for både webmaster backend og den, som besøger websitet. Samtidigt er det, efter vores mening, den platform der er mest brugervenlig, hvilket gør kunden selv kan vedligeholde de mest almindelige opgaver ved en hjemmeside.

Fordi det er det mest udbredte CMS system, bliver der også konstant udviklet til platformen. Derfor er der utroligt mange muligheder, og sikkerheden er i top.

 

Lækkert, brugervenligt design af din hjemmeside

Vi ligger stor vægt på at lave et lækkert design til vores kunder, men uden at gå på kompromis med brugervenligheden, og formålet med hjemmesiden.

WebNext.dk vision

 

For os er det vigtigt at levere digital kommunikation, der ser indbydende ud, og som teknisk virker optimalt i forhold til kundens ønsker og behov. Det er vigtigt for os ikke at levere standardløsninger, men at vi får et kendskab til jeres virksomhed, så vi sammen kan finde den bedste løsning, uanset om det er på sociale medier, søgemaskiner eller i form af en hjemmeside.

 

Fordele ved at arbejde sammen med WebNext.dk

  • Engagement i jeres virksomhed fra briefing til levering af færdig løsning
  • En holdning til, hvad godt design er
  • Erfaren specialist i hjemmeside udvikling
  • Gennemtestede CMS løsninger
  • Teknisk højt niveau hos udvikleren
  • Lækker brugeroplevelse gennem stilsikkert design